Projecte de vida

Els següents projectes i activitats tenen l’objectiu d’afavorir el desenvolupament òptim dels infants, responent a les seves necessitats i proporcionant-los espais que els permetin ser agents actius en la vida comunitària del municipi.

 • Casal dels infants: oferta d’activitats les tardes de dilluns i dimecres on els infants de 6 a 12 anys poden compartir moments de joc amb altres nens i nenes, participar en tallers, veure pel·lícules, organitzar i participar en activitats comunitaries i puntualment fer sopars, vetllades i acampades.

Qualsevol d’aquestes activitats està sempre oberta a la participació de les famílies.

 • Espai de Joc: activitat basada en el joc lliure que es realitza dimarts i dijous en el pavelló de les escoles “La Muñeira” i “Las Seguidillas”. En aquesta activitat, mitjançant els racons de joc l’infant pot experimentar, desenvolupar la seva creativitat i imaginació, aventurar-se en el seu propi joc, fer noves amistats i gaudir d’un ambient agradable amb altres infants.

El servei està obert a tots els infants del municipi que desitgin participar-hi.

 • TENIM FUTUR: En col·laboració amb les 3 escoles de primària del municipi es desenvolupa el aquest programa d’orientació:
  • Cicle Inicial: treballarem al voltant d’un aspecte artístic per a reflexionar sobre el nostre futur, les nostres potencialitats i talents i els nostres somnis.
  • Cicle Mitjà: l’alumnat de 3r d’ESO dels dos instituts del municipi preparen una fira de les professions perquè l’alumnat del Cicle Mitjà pugui jugar amb les diferents professions.
  • Cicle Superior: a través del teatre social podrem posar-nos a la pell de professionals, plantejar-nos els estereotips que tenim entorn el que podem i no podem fer i reflexionar sobre el nostre futur.
 • Sortim al carrer: cada divendres a la tarda a la plaça de l’ajuntament es porten a terme activitats lúdiques pels infants i les seves famílies.
 • Tallers de música i creativitat: aquesta activitat es realitza en col·laboració amb Aldees Infantils SOS de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s