Programa de Formació i Inserció (PFI)

pfI

 

 


Premis d’excel·lènciapfi_result

El Premis a l’Excel·lència reconeixen els millors expedients acadèmics obtinguts a la secundària obligatòria i al batxillerat, la millor trajectòria als cicles formatius i als programes de formació i inserció, i les mencions especials a la superació personal. Els premiats van rebre un diploma commemoratiu i un xec de 195 euros com a suport econòmic per als seus estudis.

Aquest any per primer cop, el premi ha inclòs els alumnes dels Programes de Formació i Inserció. Felicitem a l’alumne Rubén Gómez pel premi aconseguit!!

Comiat

El 3 de juliol ven fer l’acte de cloenda del curs a la sala d’actes de la biblioteca Vicant Aleixandre de Badia.

L’acte va servir per acomiadar els nois i per felicitar-los per la nova fita assolida. A l’acte hi van assistir a part dels alumnes, les famílies, el professorat i les tècniques d’educació i orientació. L’acte el van presidir el regidor d’ensenyament, el sr. Ivan Sanzi l’alcaldessa, la sra. Eva Menor.

pfi

En acabar els alumnes i el professorat van fer un dinar de comiat a les instal·lacions del Molí.

Felicitats i bon estiu a tots!!

Comencen les pràctiques

Els alumnes del PFI ja han començat la seva formació en centres de treball. Durant els mesos d’abril, maig i juny complementaran la seva formació amb 180 hores de pràctiques a diverses empreses del municipi i de la comarca. (ABACUS,

La formació en centres de treball té com a objectiu completar l’aprenentatge professional en un entorn real, així com el coneixement del món laboral i dels hàbits i actituds necessaris per a treballar.

La majoria d’alumnes han passat una entrevista de selecció, un aprenentatge professional en un entorn real, i  se n’han sortit molt bé.

Ànims nois i noies! Aprofiteu l’oportunitat!

Resultats de la Prova d’Accés al Grau Mitjà

Un any més, alumnes del PFI s’han presentat a les Proves d’accés a Cicles Formatius de grau mitjà (PACFGM) que organitza el Departament d’Ensenyament. És una prova que es realitza per a que aquelles persones que no tenen el títol de graduat en educació secundària obligatòria (o un altre d’equivalent a efectes d’accés a aquests ensenyaments), i que permet l’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Durant tot el curs al PFI hem treballat per a assolir les competències transversals que requereix superar aquesta prova d’accés.

Enguany 5 alumnes han aprovat les proves i el curs vinent podran fer un cicle formatiu de grau mitjà CFGM. Moltes felicitats a tots!!

Calvalcada de Reis

Com cada any, els alumnes del PFI han col·laborat en l’organització de la cavalcada de reis preparant els paquets/regals que s’utilitzen en la comitiva que acompanya ses majestats els reis d’Orient.

20161221_133828

Decorem el casal d’avis

Els alumnes del PFI han col·laborat amb el Casal d’avis realitzant la decoració nadalenca dels seus espais.

DSC00505

Primer vem fer una visita al Casal d’avis acompanyats per la Marta Rosàs, la tècnica de Gent Gran i la presidenta del Casal. En aquesta visita ens van explicar com funcio

nava el casal i l’alumnat va començar a conèixer els espais per a planificar quines activitats fer.

DSC00510

DSC00525

DSC00539

En els dies posteriors, durant les sessions de classa vem anar preparant els elements decoratius per a tenir-los apunt per realitzar la decoració del Casal d’Avis.

Ha estat una experiencia molt enriquidora. Els avis ens han acollit molt bé i han estat molt contents de veure’ns per allà. És una experiència que repetirem.

Xerrada informativa del PFI

El proper dimecres 14 de setembre, a les 12 del migdia es realitzarà una xerrada informativa pels nois i noies, i les seves famílies, que estiguin interessats en el PFI d’Auxiliar de comerç i atenció al públic que es realitzarà a Badia.

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) van adreçats a nois i noies entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. La finalitat d’aquests programes és proporcionar als joves les competències que els permetin incorporar-se al món laboral o continuar la seva formació. Són cursos que tenen una durada de 1000 hores que combinen la formació general amb la formació professionalitzadora i en els que es realitzen pràctiques formatives en empreses del sector.

La xerrada es durà a terme a la sala d’actes dels Serveis Educatius (edifici El Molí, 1ª planta) a les 12 del migdia del dimecres 14 de setembre.


Curs 2014 – 2015

Curs 2015 – 2016

Amb la col·laboració de:

generalitat

logotip_iniciativaocupaciojuvenil

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s