Èxit educatiu

  • El Programa CROMA, són tallers d’estudi assistit a la primària que l’ajuntament fa amb col·laboració amb la FAS (Fundació Autònoma Solidària) i la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). En aquests tallers s’acompanya, mitjançant voluntaris universitaris, a nens i nenes que, per circumstàncies diverses tenen dificultats per assolir els objectius escolars.

Programa CROMA

  • El projecte LECXIT (Lectura per a l’Èxit Educatiu) té com a objectiu millorar la comprensió lectora de l’alumnat de primària, mitjançant un espai de lectura setmanal, on l’alumnat comparteix amb persones voluntàries espais de conversa i de lectura.

Durant tres cursos ha estat un programa dut a terme per la Fundació Jaume Bofill, amb el finançament de l’obra social La Caixa i la col·laboració del Departament d’Ensenyament. La llarga col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació va permetre que Badia fos un dels deu primers municipis on s’inicià el projecte.

Aquest curs escolar 2014-15 l’ajuntament iniciarà un pilot que es coordinarà a través de la biblioteca municipal, comptant amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Culturals de Badia del Vallès, la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Ensenyament.

Programa LECXIT

  • Programa escolar Coneguem els nostres parcs. El programa va adreçat als alumnes de sisè curs de primària, i s’adequa a les competències bàsiques del projecte curricular de les matèries de Coneixement del medi natural, social i cultural.

El programa consta de dues fases destinades a promoure el coneixement dels espais naturals: una sessió teoricopràctica en un entorn virtual de formació en línia a l’escola, i una visita guiada a algun dels espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

El programa és una iniciativa de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals del Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’ajuntament.

Coneguem els nostres parcs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s