L’Ajuntament de Badia participa a la Conferència Internacional “Ciutats orientadores”

El passat 7 de juliol, l’Ajuntament de Badia va participar a la Conferència Internacional “Ciutats orientadores: millorant conjuntament els serveis d’orientació”, que va tenir lloc a Barcelona. L’acte va estar organitzat per la Diputació de Barcelona i el DEP Institut, en el marc del projecte europeu Guiding Cities, amb l’ objectiu de compartir els resultats obtinguts al llarg del projecte.

“Ciutats orientadores” promou la col·laboració entre diferents agents i municipis implicats en l’àmbit de l’orientació, amb l’objectiu de millorar la planificació estratègica dels serveis i recursos que permetin reduir l’abandonament escolar prematur i que donin suport a les transicions personals i professionals al llarg de tota la vida.

En el marc d’aquest projecte, Badia del Vallès ha estat participant en els grups de treball organitzats per la Diputació de Barcelona, pel desenvolupament d’un model i llista de control de Guiding cities i la realització d’un estudi de bones pràctiques en orientació.

En la conferència, Salvador Avià, coordinador de l’Àrea d’Acompanyament a les Persones de l’Ajuntament, va participar en l’espai de presentació de pràctiques locals de referència explicant l’experiència de Badia del Vallès, com a ciutat que ha posicionat l’orientació acadèmica i professional al centre de les seves polítiques educatives.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s