Badia participa a la trobada del projecte europeu @ppor

Els dies 8, 9 i 10 de juny, una delegació badienca, formada per membres de l’Ajuntament i una representant dels dos instituts, han fet una estada a la ciutat alemanya de Bitterfeld (Landkreis Anhalt-Biltterfeld). En aquesta trobada, s’han pogut conèixer experiències relacionades amb el model formatiu a Alemanya i s’ha treballat en la construcció d’eines d’orientació per a millorar les possibilitats d’inserció formativa i laboral de joves amb trajectòries escolars difícils.

La visita s’emmarca dins el Programa @ppor que té com a objectiu millorar les oportunitats formatives i laborals del jovent, tot desenvolupant eines digitals per a acompanyar la construcció d’itineraris d’orientació a llarg termini.

Aquest projecte està finançat pels programes Erasmus+, de la Unió Europea, i es desenvolupa en col·laboració entre l’Ajuntament de Badia del Vallès i el Consell General i centres educatius de Paris-Saint Denis a França, i l’Ajuntament i centres educatius de Landkreis Anhalt-Biltterfeld a Alemanya, també presents en la trobada.

 

Acte amb famílies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s