11 nois i noies de Badia del Vallès ja coneixen els seus mentors/es del projecte Rossinyol!

DSC09518El passat 24 de febrer es va celebrar la segona festa de trobada del projecte de mentoria social Rossinyol. Aquesta festa és l’inici d’una relació entre un noi /noia del municipi i joves voluntaris que estudien a la universitat . Aquesta relació té l’objectiu d’oferir al jovent participant l’oportunitat d’establir un vincle amb un model nou, que el pot ajudar a assolir els seus objectius socials, millorar les seves relacions i canviar les seves expectatives de projecte de vida formativo-laboral.

A partir d’ara les tres parelles que es van conèixer el passat 24 s’afegiran a les 8 que ja van iniciar les seves trobades el 12 de gener. En aquestes trobades setmanals, de tres hores de durada, el noi/a i el mentor/a realitzen activitats de lleure, de coneixement dels recursos lúdics i associatius del municipi, etc. tot creant una relació de confiança i respecte mutu.

El projecte Rossinyol està coordinat per la Fundació Servei Solidari i l‘Ajuntament de Badia Del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

logodipu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s