Acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció del perfil d´Auxiliar de comerç i atenció al públic

Aquest dilluns 22 de juny, ha tingut lloc a la Biblioteca Vicente Alexandre de Badia del Vallès, l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció, amb el reconeixement a l’esforç dels 12 alumnes d’Auxiliar de Comerç i atenció al públic del curs 2014-2015.
L’acte ha començat amb les intervencions dels representants de les administracions: Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès; Iván Sanz, regidor d’Educació, i Gerard Ardanuy, diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona.
També ha assistit a l’acte Jordi Plana, gerent dels Serveis d’Educació de l’Àrea d’atenció a les persones de la Diputació, que s’ha sumat a famílies, docents del curs i tècnics de diferents àrees de l’Ajuntament. Al llarg de l’esdeveniment, a més dels parlaments oficials, s’han fet les presentacions dels projectes integrats finals i l’exposició de les maquetes que han creat els alumnes.
L’alcaldessa ha remarcat el camí que han iniciat els joves que hi participen, felicitant-los pel seu treball durant aquest curs i encoratjant-los a seguir formant-se. El regidor ha destacat la col·laboració entre les diferents administracions i especialment el suport econòmic de l’Àrea d’atenció a les persones la Diputació de Barcelona. Finalment, el diputat, amb un missatge molt amè i proper, ha agraït la feina feta pels professors i també ha animat els alumnes a continuar formant-se.
L’acte ha conclòs amb una fotografia de grup i un piscolabis on autoritats, alumnes, famílies i docents han pogut intercanviar opinions i experiències.IMG_1374.1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s