Els infants del Projecte Albira al Museu dels Invents de Barcelona

IMG_6571 El passat dissabte 23 de maig, els infants que participen en el Projecte Albira, van anar d’excursió a per a Visitar el Museu dels Invents de Barcelona.

Després d’un recorregut en què la guia explicava alguns dels invents exposats, al final de la visita, els infants van participar en un taller on per equips se’ls proporcionava una safata amb material. Amb aquest material havien de pensar en petits invents; un que els ajudés a escollir l’esmorzar, un per comunicar-se, un altre per netejar sense utilitzar les mans, i un últim per guardar un secret. Els nens i nenes de Badia que al llarg del curs, en els tallers realitzats en el Projecte Albira, han pogut experimentar, imaginar i fer prototips dels seus propis invents van tenir idees molt creatives que van resoldre totes i cadascuna d’aquestes necessitats.

Els nens i nenes són creatius de mena i estan oberts a noves idees, la visita al museu va ser una oportunitat més per a deixar que aquesta creativitat s’estimuli. El Miba és un museu d’idees i invents. Els infants del Projecte Albira han pogut conèixer molts invents, alguns creats per nens i nenes iguals que ells i comprovar com aquestes idees poden convertir-se en objectes que facin la vida més fàcil a ells mateixos o a altres persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s