L’alumnat de 3r d’ESO de Badia visita diferents empreses del municipi

En el marc del projecte Cruïlla, l’alumnat de l’aula oberta de l’Institut Badia del Vallès ha visitat diferents empreses del municipi. En aquesta sortida el jovent ha pogut conèixer un tast de la realitat laboral de les empreses.

Repartits en tres grups han pogut visitar:

– La llar d’Infants la Mainada: on han conegut la feina d’Educadora infantil, i el dia a dia d’aquesta tasca.

– L’Escola las Seguidillas i l’Escola la Sardana: on han pogut parlar amb els seus conserges que els han explicat quina és la seva tasca a l’escola, les competències que s’hi requereixen i els requisits formatius per a accedir-hi.

– El poliesportiu nou: han pogut parlar amb els diferents professionals que treballen en l’equipament. Han conegut la tasca d’administratiu/va, manteniment, monitor/a esportiu.

– La Perruqueria Arantxa i la Perruqueria Montse Ortiz: on les perruqueres els han explicat quina és la seva tasca, la necessitat de la formació permenent i el reciclatge i els han animat per a continuar formant-se.

– L’assessoria legal ASSECOM: on han conegut les diferents tasques d’una assessoria legal, les funcions i les competències necessàries.

IMG-20150515-WA0004 IMG_20150515_102556

Les empreses han trasmès als i les joves la importància de desenvolupar una tasca que els agradi i obtenir la formació adequada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s