S’inicia el període de preinscripció als estudis postobligatoris per al curs 2015 – 2016

Portada

 

 

 

La formació postobligatòria reglada s’adreça a les persones majors de 16 anys i ofereix estudis encaminats a obtenir una titulació professional i/o accedir a estudis superiors.

En un moment on l’accés al mercat laboral es fa cada cop més exigent, aquesta formació pot ser la clau per a poder iniciar un itinerari laboral o per aconseguir reincorporar-s’hi.

 

 

 

 

 

Al nostre municipi en podem trobar una bona oferta:

En el cas d’estudis de Batxillerat, els dos instituts del municipi (Institut Federica Montseny i Institut Badia del Vallès) ofereixen la possibilitat de cursar les especialitats científica, tecnològica, humanística i  social.

Pel què fa a estudis professionalitzadors, a l’Institut Badia del Vallès, podem estudiar cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies professionals d’administració i gestió, electricitat i electrònica i informàtica i comunicacions. Aquest institut també ofereix la possibilitat d’estudiar el curs específic d’accés a cicles de grau superior.

Contraportada

La formació d’adults també té resposta al nostre municipi amb la oferta del Centre de Formació d’Adults de Badia del Vallès, on podem cursar el graduat en ESO i el curs per a preparar la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

 Al municipi s’oferten també dos PFI (Programes de Formació i Inserció). Aquests cursos estan adreçats a les persones d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. L’Institut Badia del Vallès ofereix el PFI d’Auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas, i l’Ajuntament organitza el PFI Auxiliar de comerç i atenció al públic (pendent d’aprovació pel Departament d’Ensenyament).

Més enllà del nostre municipi l’oferta formativa de la nostra comarca és de les més àmplies de tota Catalunya, podeu consultar-la a la web: www.gencat.cat/ensenyament .

Si necessiteu ajuda i orientació podeu dirigir-vos al servei L’Eina que l’Ajuntament de Badia del Vallès posa al vostre abast. (Carrer Porto, s/n. Badia del Vallès, Telèfon: 937186397).

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s