Infants del municipi es reuneixen per debatre sobre la festa major d’aquest any

El passat divendres 24 d’abril, un grup assessor format per dotze infants d’entre 9 i 12 anys es van reunir al casal dels infants per a debatre i donar el seu punt de vista sobre la festa major de Badia del Vallès. Aquesta reunió es va celebrar amb previsió d’assessorar a l’Ajuntament amb la programació de la propera festa major que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juny al municipi.

IMG-20150430-WA0010

Tots els infants que van assistir a la sessió son participants habituals en projectes del servei d’Infància de l’Ajuntament de Badia del Vallès. L’assistència a la reunió era voluntària i va servir per a tractar temes com la idoneïtat de la programació de la festa major per a totes les edats, parlar dels esdeveniments d’infants del municipi durant la festa major, així com per a fer propostes de noves activitats.

image

La sessió es va acabar amb l’acord dels assistents a tornar a realitzar una nova sessió properament, per tal d’acabar d’analitzar el programa de la festa major un cop estigui enllestit. La col·laboració dels infants en la programació d’activitats que dur a terme l’Ajuntament és molt important per tal de que aquestes siguin properes i idònies per a la ciutadania de totes les edats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s