Infants de Badia participen en el manteniment de la Plaça de les flors

PhotoGrid_1429177907262 (1)

Aquest tercer trimestre, aprofitant l’arribada de la primavera, el servei d’infància de l’Ajuntament amb els grups del Casal dels Infants i infants del municipi ha iniciat un projecte de manteniment de la Plaça de les flors de Badia del Vallès.

La Plaça de les flors és un projecte del Pla de desenvolupament Comunitari de Badia del Vallès que es va iniciar al 2012 amb l’objectiu de transformar unes pistes de petanca, a les quals no es donava ús, en un jardí. Des de l’inici es va donar un visió comunitària de tal manera que els veïns s’impliquessin en la seva millora i manteniment d’una forma innovadora, combinant dimensions pedagògiques, mediambientals i socials.

El Servei d’infància ha considerat el projecte de la Plaça de les Flors com una oportunitat per donar accés als infants a una experiència participativa, mitjançant la qual es poden vincular a la comunitat, comprometent-se i implicant-se en la transformació d’aquesta i així exercir el seu dret a participar, esdevenint com a ciutadania activa i sent protagonistes actius en la construcció del municipi.

El passat mes de març se’ls hi va fer la proposta de participar en aquest projecte. La proposta va ser molt ben acollida pels infants i van mostrar una gran motivació per començar a participar.

Des del Servei d’infància es donarà continuïtat a aquest projecte i té la voluntat de crear altres projectes que garanteixin la participació de la infància en la construcció del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s