Fent memòria: Infants del municipi participen en el disseny del nou pla de mobilitat urbana i sostenible

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat 17 de març, infants de Badia del Vallès van participar a la jornada de debat del nou pla de mobilitat urbana i sostenible. L’activitat, englobada dins del procés participatiu pel disseny del nou pla de mobilitat urbana i sostenible amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, va servir per a que infants que participen de projectes del Servei d’Infància de l’Ajuntament participessin per definir la ciutat que es vol que sigui Badia del Vallès.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els temes que es van tractar, entre d’altres, van ser desplaçaments a peu i en vehicle privat, transport públic col·lectiu, aparcaments i seguretat viària. Un grup assessor format per infants que participen en projectes del Servei d’Infància de l’Ajuntament es van reunir en dues sessions anteriors a la jornada de debat per a posar en comú el que opinaven sobre aquests temes que es tractarien a la jornada.

D’aquesta manera, la jornada es va obrir amb un petit discurs que havia preparat el grup assessor i posteriorment van participar amb la resta de ciutadans assistents a la jornada, donant el seu punt de vista sobre aspectes que concerneixen als infants del municipi.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A continuació, una important part del grup d’infants assessors va ser present en la dinàmica que es va proposar per tal de debatre sobre les propostes que tenien els ciutadans i ciutadanes sobre Badia del Vallès en un futur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s