Seminaris sobre Emprenedoria pels alumnes del PFI: Auxiliar de Comerç i Atenció al públic

untitled_jpg_150x113

Els passats dies 2, 4 i 5 de març, es van impartir uns Seminaris sobre Emprenedoria dirigits als alumnes del Programa de Formació i Inserció de la Diputació de Barcelona, del perfil d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic, que es duu a terme a l’Edifici El Molí i que organitza l’Ajuntament de Badia del Vallès.

Els seminaris van ser desenvolupats per experts del COPEVO (Consorci per l’ocupació i la promoció econòmica del Vallès Occidental) en el marc del Conveni que té amb l’Ajuntament de Badia del Vallès per fomentar l’emprenedoria.

El Programa de Formació i Inserció de la Diputació de Barcelona, organitzat per l’Ajuntament, acull a 17 alumnes del municipi d’entre 16 i 21 anys. Aquesta formació d’iniciació professional va dirigida a joves sense graduat en ESO per tal de proporcionar una formació bàsica i d’iniciació professional en el comerç i l’atenció al públic.

El Valor de l’emprenedoria

Els seminaris sobre Emprenedoria han de servir per donar als joves una visió del valor de l’emprenedoria com una actitud important, tant pel seu desenvolupament personal com professional, i per adquirir eines que els ajudin a millorar aquesta actitud. Aquests seminaris també serveixen per donar un marc de treball al Projecte Integrat i per impulsar el seu desenvolupament, que és una de les activitats que han de realitzar obligatòriament els alumnes, activitat que aplica de manera global diverses competències relacionades amb el perfil d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic desenvolupades al llarg del curs així com les competències emprenedores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s