Els divendres, Sortim Al Carrer

El projecte Sortim Al Carrer vol fer prendre consciència sobre la capacitat educativa i d’oci que té l’espai públic per als infants i, en definitiva, per a tota la ciutadania. D’aquesta forma, la ciutadania del municipi és convidada a jugar a la plaça de l’Ajuntament i a utilitzar l’espai públic com un espai més per a desenvolupar moments de lleure i distensió. Els infants i tota la família poden gaudir de diferents activitats de lleure de forma gratuïta en aquest mateix espai. Amb les necessitats, els desitjos i les motivacions dels infants com a punt de partida, el projecte Sortim Al Carrer rep aquest nom perquè sortir al carrer i recuperar els espais públics com a espais per a jugar, és un dels seus objectius principals.

Es vol propiciar que la plaça sigui un lloc de trobada de la ciutadania i que, mai millor dit, es posin en joc i al capdavant, entre d’altres aspectes, els drets dels infants o les necessitats infantils. A més, es vol també convidar a reflexionar sobre les possibilitats que ofereixen els espais de socialització de la ciutat com a espais d’educació en el joc.

Durant els darrers mesos, a través del que s’anomena la bústia de suggerències, s’han anat recollint els desitjos i les motivacions que els infants tenen a propòsit de les accions que es poden dur a terme cada divendres. Aquest passat divendres dia 6 de març, van jugar més de 100 infants als racons de joc que hi havia a la plaça. La programació d’aquests racons s’ha pogut realitzar a través de les suggerències que els infants han fet arribar, de la mateixa manera que els propers divendres 13 i 20 de març es realitzarà un bingo i un karaoke respectivament.

IMG_20150306_171514 IMG_20150306_171833~2 IMG_20150306_173647~2 IMG_20150306_174151~2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s