Carnestoltes JOVE (organtizat pels delegats dels instituts)

El passat 13 de Febrer, en motiu de la festa de Carnestoltes, va tenir lloc una festa juvenil al pati del Casal de Joves. Diferents grups de joves van sortir a l’escenari a presentar les actuacions que havien preparat amb antelació. Per altra banda, també va tenir lloc un concurs de disfresses que va finalitzar amb l’entrega de premis per a les disfresses més originals.

Tot i ser només un dia de festa, la preparació prèvia de l’acte és molt important. És per això que per a l’organització de l’esdeveniment s’ha comptat amb la participació voluntaria dels delegats dels instituts Federica Montseny i Badia del Vallès, els quals han tingut el suport del Casal de Joves. Després del resultat positiu del Carnestoltes juvenil de l’any passat, en que els delegats també van organitzar tots els preparatius, aquest any s’ha volgut tornar a repetir l’experiència dotant d’autonomia a aquests joves per a que s’encarreguessin de muntar la festa al Casal de Joves. Destacar doncs, la feina que han dut a terme els delegats dels dos instituts, que, tot i saber la responsabilitat que això implicava, han dedicat part del seu temps i esforç a organitzar tots els preparatius de la festa, així com incentivar als seus companys per a que participessin en l’acte i aconseguir que fos un èxit.

El matí va estar ocupat amb el conjunt d’actuacions i el concurs de disfresses, tot animat amb música i un servei de bar, iniciativa d’un dels Instituts per aconseguir una dotació econòmica pel seu viatge de final de curs. Així doncs, destacar l’organització i autonomia dels delegats i de tots els col·laboradors que amb la seva feina han fet que, un any més, el resultat de la festa juvenil de Carnestoltes sigui molt positiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s