Comencen les activitats del projecte Europeu FYEVB

El proper dilluns 13 d’octubre, a l’Institut Federica Montseny i el dimarts 14 d’octubre, a l’Institut Badia del Vallès, s’iniciaran les activitats amb el grup d’alumnes que participarà en el projecte europeu: Facing Youth Unemployment from its very beginning (lluitar contra l’atur juvenil des dels seus inicis).

En el primer dia d’activitats un grup de joves d’entre 19 i 23 anys presentaran el projecte al grup d’alumnes de segon d’ESO que s’han seleccionat per a participar en el projecte. Aquests joves més grans, que participen de forma totalment voluntària en el desenvolupament del projecte, els ajudaran i acompanyaran en tot el procés.

Una altra de les activitats que s’iniciaran serà l’inici del taller de Mindfulness, una tècnica de meditació encaminada a millorar la capacitat d’atenció, a respondre de manera adient al que està passant en el moment present. Els nois i noies assistiran a una formació de 9 sessions i durant tot el curs incorporaran la pràctica de l’atenció plena (Mindfulness) en el dia a dia als seus instituts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s